www.tdiclub.com

Economy - Longevity - Performance
The #1 Source of TDI Information on the Web!
Forums Articles Links Meets
Orders TDI Club Cards TDIFest 2016 Gone, but not forgotten VAG-Com List Unit Conversions TDIClub Chat Thank You

Order your TDIClub merchandise and help support TDIClub


Go Back   TDIClub Forums > Forum and Web Page Info > TDIClub and TDIClub Forum News, Issues, Problems and Suggestions

TDIClub and TDIClub Forum News, Issues, Problems and Suggestions This is the place for updates on the website and forums. This is also the spot for forum questions, comments, ideas, gripes, requests, etc. This forum is NOT for posting problems about your car. Non-topic posts will be moved or removed.

Reply
 
Thread Tools
Old October 10th, 2003, 20:54   #1
Joe Fisher
Veteran Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Kalispell, MT
TDI(s): NA
Default But I\'m already registered

When I tried to view a pic concering snow screen cleaning in the TDIClub Gallery, it says I must be a registered member to view images.
But right at the bottom of the page, it says I'm logged in as Joe Fisher. Do I need to register for the Image Gallery seperately??
Joe Fisher is offline   Reply With Quote
Old October 10th, 2003, 21:07   #2
TurbineTech
Veteran Member
 
TurbineTech's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Burnaby, BC
TDI(s): 2003 Jetta
Default But I\'m already registered

I think you need to log into the image gallery just like you do this site.
TurbineTech is offline   Reply With Quote
Old October 10th, 2003, 21:14   #3
Joe Fisher
Veteran Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Kalispell, MT
TDI(s): NA
Default But I\'m already registered

Yep, that was it. I needed to log in, just like the forums. That's odd, not sure why, but all is copacetic now. [img]/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Joe Fisher is offline   Reply With Quote
Old December 5th, 2003, 22:09   #4
FlyTDI Guy
Veteran Member
 
FlyTDI Guy's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: PNW
Fuel Economy: 56.5/44/41
Default But I\'m already registered

The additional problem is... if you log into the image area, then you are un-logged back in the forum area. To try and log in again, despite logging out from the image area, I have to clear cookies or I can't log back into the forums. Nuisance...
FlyTDI Guy is offline   Reply With Quote
Old December 5th, 2003, 22:37   #5
VW Derf
Administrator
 
Join Date: Jul 1996
Location: Richmond, BC, Canada
Fuel Economy: 5.9L / 100km
Default But I\'m already registered

I'll have to do more work on this. It works fine for me, so I haven't had too much luck figuring it out...
VW Derf is offline   Reply With Quote
Old December 6th, 2003, 07:48   #6
lrpavlo
Veteran Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Cocoa FL
Default But I\'m already registered

I'm having trouble with this too [img]/images/graemlins/confused.gif[/img] It tells me my name, password already exist. Do I need to register under a different name?
Tried clearning cookies, but as soon as I log in again they are back!
lrpavlo is offline   Reply With Quote
Old December 6th, 2003, 14:23   #7
VW Derf
Administrator
 
Join Date: Jul 1996
Location: Richmond, BC, Canada
Fuel Economy: 5.9L / 100km
Default But I\'m already registered

Joe, I just missed one thing in your post.

The forums and picture server are two different pieces of software using the same userdatabase. You must log in to both systems, but you don't need to register twice. Passwords, login etc are all the same.

The problem some people are having is that they never stay logged in when going back and forth between the forums and picture server. (Everytime I test, and use the systems, I do so it is very hard for me to debug at the moment.)

Fred
VW Derf is offline   Reply With Quote
Old December 8th, 2003, 08:57   #8
VicTDI
Veteran Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: West Coast, Canada
Default But I\'m already registered

FYI I have trouble too. If I'm logged into the forums and go to pics I have to log in again.
VicTDI is offline   Reply With Quote
Old December 8th, 2003, 11:12   #9
compu_85
Gadget Guy
 
compu_85's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Springfield VA
Fuel Economy: 3.3 Mi/kWh
Default But I\'m already registered

I have to do this too, but it's b/c they are on different servers. I just have it remember me, then I never have to login anywhere.

-Jason
compu_85 is offline   Reply With Quote
Old December 8th, 2003, 11:52   #10
VW Derf
Administrator
 
Join Date: Jul 1996
Location: Richmond, BC, Canada
Fuel Economy: 5.9L / 100km
Default But I\'m already registered

compu_85 is correct. There are TWO systems. The forums and the picture server. The two however do share the same username as password. At the moment there is no way to combine the login sequence into one. [img]/images/graemlins/frown.gif[/img]
VW Derf is offline   Reply With Quote
Old December 15th, 2003, 00:29   #11
Ed's TDI
Veteran Member
 
Ed's TDI's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Victoria, BC, Canada
Fuel Economy: 5.7 / 5.1 / 4.5 L/100km
Default But I\'m already registered

I thought I was the only one having problems. Whenever I try and view a pic on the pic server, I usually open a new window. This way I can see the pic I want and not lose my place on the page I was on in the forum. Only problem is when I return, it asks me to log-in again. When I click on "log in" it takes me to my home page. I can't actually get to the log-in page. Pain in the A$$. I realize there's lots of work in volved in setting up and maintaining the servers, but I hope you get the problem resolved soon. Thanks for all your hard work, Fred.
Ed's TDI is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2003, 19:05   #12
rwolff
Veteran Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Lesser continental mass, Tosev 3
TDI(s): None yet
Fuel Economy: 35 MPG gas/6 MPG diesel
Default But I\'m already registered

Another issue: On the old (pre-flame) system, the "add signature to this post" button was checked by default. Now, I have to check it each time if I want my sig included. I checked the configuration screens in the "my home" page, and this wasn't a configurable option. How do I get my sig included by default?
rwolff is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 21:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright - TDIClub Online LTD - 2017
Contact Us | Privacy Statement | Forum Rules | Disclaimer
TDIClub Online Ltd (TDIClub.com) is not affiliated with the VWoA or VWAG and is supported by contributions from viewers like you.
1996 - 2017, All Rights Reserved
Page generated in 0.14533 seconds with 10 queries
[Output: 99.63 Kb. compressed to 83.35 Kb. by saving 16.29 Kb. (16.35%)]