View Single Post
Old November 9th, 2019, 15:15   #5
jptbay
Veteran Member
 
jptbay's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Thunder Bay
Default

Quote:
Originally Posted by JB05 View Post
Does no boost leaks include the IC connections down under?
Yes. Took a good look. I changed the oil when I changed the fuel filter and had the car up in the air with the skid plate off. When I installed the upgraded SMIC I swapped all the lower boost pipes to ALH ones.

Further, if there where boost leaks I would expect a code for deviation from requested.

Been reading a lot of old threads and there seem to be a few things to look at. I am going to more thoroughly check the N75 and turbo, as well as change the tandem pump that I have been meaning to get to for a while because of a leak.

Welcome other avenues look at too. Don't be shy, throw out your ideas please.

Don't think it could be the cat plugged, due to the intermittent nature of this issue.
__________________
2003 Beetle, 18/56, 3 Bar MAP, 11mm pump, Bosio R520's, Cat fuel filter, PD lift pump, Kerma OMI, Kerma tune, IDParts lower boost pipe, Tyrolsport SMIC, Turbo S fender liner, PD150 intake w/racepipe, IDParts 2.5" stainless downpipe & 2.5" straight exhaust, ARP headstuds, ASV Pistons, I.E. I-Beam rods, BFI stage 1 mounts, Spec stage 3+ clutch/18lb flywheel, R axles, VR6 spindles, GLI big brakes F&R, 17" Enkei RPF1's, Koni FSD's, Evolution skid plate, McNally 30 PSI boost/EGT gauge, OEM HID's ...
jptbay is offline   Reply With Quote
 
Page generated in 0.06257 seconds with 8 queries
[Output: 16.11 Kb. compressed to 14.49 Kb. by saving 1.62 Kb. (10.03%)]